Final mood :)

haiyaaaa , selamat selamat semua . harap anda semua sihat lah hendaknya :)
cik miramok harini malas nak ulas banyak2 . 
just nak cerita pasal kejadian before nak final ni .
yes , mcm2 bende yang aku lalui sem 3 ni .
aku kehilangan org yg aku kasihi , aku kehilangan kawan2 yg selalu and terlalu banyak support aku .
aku terlalu obses dgn keluarga sampaikan aku lupa tanggungjawab aku sebagai pelajar .
aku rajin skip kelas . aku selalu lalai dalam melakukan tugas and mengakibatkan aku tak bertegur sapa dengan seorang kawan yg aku kenal drpd sem 1 lagi. 
aku taktahu mana silapnye , myb sebab mulut aku yg terlampau jahat sampai kan menyakitkan hati dia :') 
siyez ly , actually mende tu spontan and aku tak expect aku akan menyakiti hati dia .
aku memang lalai dlm urusan begitu .


Syu and Farah 

so , to Siti Nur Syuhada Arifin , " I would like to say SORRY to what I have done towards you. I didn't mean it . I really sorry :) 
kte kan kawan . yes , after kejadian tu mira ade sindir syu , actually mira tak ade pun terniat nak singgung perasaan awak . I admit memang salah mira sbb cakap mcm tu , kte pun nak exam .
so , dengan secara terbuka , saya mohon maaf pada awak , saya betul2 tak bermaksud nak sakitkan hati awak , kte pun nak final , saya harap , awak maafkan saya seikhlas hati, sbb saya betul2 taknak bergaduh dgn awak :') saya dah anggap awak kawan baik saya sbb kte banyak satu kumpulan dalam sem 3 ni . sorry once again . "

kejadian kami start tak bertegur sapa selepas kami punya product launching berjalan seperti sucks sbb we are doing preparation last minute . thats my fault sbb tak bekerjasama dgn korg . 
i really hope that you will gimme your forgiveness . 
after kami buat preparation , alhamdulillah we are success :) 


kami sekelas , and kami agak baik each other . kalau setakat salah faham tu , perkara biasa lah kan :)
adat lah kita ni manusia , tak sah kalau takde salah faham or persengketaan . 
kalau aku kecik hati dgn korang pun , aku tak pernah simpan dalam hati . aku anggap korg mcm bergurau ;)
btw , sem 3 ni , aku agak enjoy dengan korang sbb nye , korang SUPERB.


before aku share semua gambar , 
aku , NurMyraSyafeekaMalek ingin menyusun 10 jari berserta kuku ditangan , menghulur kata2 maaf jika selama hampir 6 bulan kte sekelas ni , aku ade menyakiti hati korg . sama ada sengaja atau pun tidak . aku mohon maaf kalau kata2 aku yg kurang ajar atau ape je lah . sbb aku tak sedar mendeh tu.
aku pun manusia , tak lari drpd melakukan kesilapan , aku harap sebelum kte amek final ni , korang sudi lah maaf kan aku yg serba kekurangan ni

sekian sudah kata2 bongok aku ni , yes , ayat aku mcm bangang sikit kalau time2 cengginih . mohon maaf kalau ayat tunggang tebalik and memeningkan korg . 
hmmmm , so , GOOD LUCK lah utk korg utk final ni .
semoga korang success selalu , and jumpa korang di menara gading insyaAllah . 


here we go :