manusia paling kecewa ~

To:

NORANISHA Mohd Rafi
&
Noor Azleen Mohd Khairu

I knew you well, both baby !

sorry because made you disappointed !

I really sorry tak dapat pakai jubah bersama, tak dapat peluk cium kau AHAD ni.

sumpah, aku sedih nak meluahkan.

aku dah kecewakan banyak sangat hati.

Miss Arena, My Classmates, My Faci Family.

tak terkira beb.

Aku ade janji dgn Miss Nadia, Sir Basari kot aku nak selfie dgn dorang.

but, I don't have any option.

you are not in my shoes, so, you never know what I feel.

REALLY SORRY !


Im sorry baby ! 

I REALLY SORRY BABY BOO ! 

Dua org yang selalu dgn aku, call aku tiap masa, caring, yang sudi bantu aku saat aku susah.

Aku sorry, aku sorry, aku sorry ! :'(

Im too Frustrated. btw, Im happy for you both and the rest.

please share your best moments with me k?

ILOVEYOU !

No comments:

Post a Comment