I'm Back :)

Assalam and hello ;)
allright , first of all , myra minta maaf sbb dah terlalu lama berdiam diri , myra terlalu lame tak update ini blog .
sampai dah bersawang sane sini dah :D
oh , btw , myra sehat je kat sini , alhamdulillah , anda2 bagaiman ? diharap sihat juga hendaknye .

harini , myra nak share soal hati .
mcm afdlin shauki punye filem tu , soalnye hati .
HATI . yeah , semua manusia ada hati . begitu juga dgn binatang a.k.a haiwan lah , comel skit .
hati ? knp topik yg myra nak cakap kan ni pasal hati ?
sebab , dah terlalu ramai manusia yg dah tak ambil endah pasal hati orang . perasaan org .
termasuk org yg myra sayang sangat2 :'*
you know what ? perkataan yang dia selalu guna utk bertutur dgn myra , sangat2 , menyayat hati .
contoh , mcm tadi . myra taknak lah bagi sentence tu , nanti mengaibkan hamba Allah tu pula kan .
macam tadi , myra okay je dgn dia , tapi , perkataan perlian yg sangat comel dari mulut dia yg comel tu keluar , dan menangkat segala sendi2 myra utk menarik muka . 
yeah , myra merajuk dgn dia , tapi myra cuba sedaya upaya untuk senyum and taknak touching !
kalau awak taknak jaga hati saya , biar saya yang jaga hati saya sendiri .
yeahh , terima kasih awak , sebab memohon maaf pada saya . sejuk hati saya .
hmmm , tapi , ingatlah korang . jangan sakitkan hati orang , nanti anda yang sakit balik ! :)

jaga lah hati orang yang anda sayang tu , pasti , dia akan melakukan benda yang sama :)

No comments:

Post a Comment