third and fourth paper turn DOWN !

hey hai hoii chuollsss. iolllsss nak ceghita niii. third paper ialah compensation and fourth paper ialah entrepreneur. alhamdulillah semuanya berjalan dgn lancar. kihkihkihhh,

-haaaaaaaaa , phone berdering, Puan Sue call tanye lagi pasal kem faci. arghhh , keinginan nak pergi membuak tapi bila memikirkan kerja aku yang tak siap2 ni membuatkan aku lebih cemas kalau aku jawab "YA". jadinya aku terpaksa cakap aku tak pergi, sbb nye masih diNilai, hujan pulak tu, alhamdulillah madam baik and said "nak kene ni, okay lah, takpe" heeee thank you madam.- (JUMAAT, 30August)

okay, semuanya berjalan dgn lancar, after abes exam tu, aku just keluar kelas dgn senyum and ttbe aku jumpa si Luqman Hakim faci, sbbnya nak tanya dia, dia join ke hidok kem latihan faci untuk intake degree ni.  dia ajak g bilik MPP, aku pun jom je lah. skali tu aku jumpa si Zee dulu, and zee ajak aku g printout, k, terus ke bilik MPP and jumpa mereka. dah abes jumpa MPP semua, aku pun nak balik lah kan, sekali tu, jumpa pulak si Khai, muka sedih + tension and all. aku pun duduk lah and borak lah kejap2 nak bagi dia ceria sikit daripada monyok -..-

dah abes borak dgn khai, aku turun ke bawah, ehh ehh , aku jumpa si Abg Midi puloks. haaaaaa, semua bende lah aku dgn dia nak bergosip, lama nau tak jumpa. sempat lah borak pasal exam. practical pny tempat and segala lah .

balik nilai , balik dgn nisa, benti kat bandaraya and naik ktm. tak naik erl sbbnye MALAS + nanti takde sape nak jemput kat sana . dah lah takde teksi .

aku dah bincang abes2 dgn mama and Panjang, better aku siapkan kerja aku dulu, baru aku boleh aktif dgn sebarang aktiviti kolej. hmmmmmm . kem fasi tak pergi , sumpah terkilan and menyesal . kbye :')

Happy sbb midterm dah abes tapi sedih sbb tak dapat join faci