practical things

hey , today im sooo SERABUT and KALOT . you know why ? because of practical preparation . banyak sangat kerja yang agak belum siap . slip exam , sijil , resume , passport picture , and all the f*cking letter . so banyak letter nak kne disiapkan , di download , di buat and segala bagai . heyyy yaaaaaa

tak pernah2 aku kemas lemari , aku g kemas semata2 mencari sijil2 and segala mende yang agak penting .

aku harap aku boleh settle kan semuanya tanpa mengganggu waktu final exam aku nanti . assignment PBS pulak , after midterm terus kene hantar . k , kalot k . kalot ! aku tak baca buku pun ni . hekhek , padahal esok kol 12 nak exam OSHA (occupational safety and health) sooooooooo stress kalau di kenang . alhamdulillah , dapat boypreng yang sangak memahami . dia tak ganggu pun aku hari ni . 

okay , tepat kol 9 jap lagi au akan start belajar , that time semua org takleh lah kacau aku ., if, nak kacau jugak . boleh , tp , hadap lah dgn bebelan aku . hihihihihiiii . 

btw kteorg ade bela dolphin tau , dia suka study kat koridor + tutup langsir + sliding door . mmg best kalau kteorg bukak langsir and she make a face like *TROLL* *WEIRD* *BLURR* hhahaha . and she is our joker , she is very cute too . and her name is NORAnisha Rafi . dia tak suka org panggil NORA . HAHAH

tp aku jahat , suka panggil dia Nora . walau cano pong , aku sayang kek dio :D dia ade kat sebelah aku !