aku hanye manusia biase ....

aku tak lepas drpd melakukan kesilapan. macam korg, aku jugak mcm tu. so, maafkan lahh aku, tak payah lah hantar benda halus pada aku. smlm aku g satu tempat ni yang mengatakan tempat untuk org berubat atau dikenali sbg _ _ _ _ _ . kan ?dia smbung nyawa aku pada ayam. sesungguhnye , ape yg didapati ialahh,  pd ayam itu, sebijik ape yg berlaku pd diri aku. kaki ayam tu terdapat parut berwarna biru, sesungguhnye, ye , kaki aku begitu. dalam ususku ade ketumbuhan(seperti yg dikata oleh doktor), dlm rahim ku ade sesuatu bnda hitam. yang boleh mengakibatkan aku mandul/tak boleh bersalin. kejadian tu betul2 menakutkan aku,mama,baba and kakak. ape yg makcik and pakcik tu cakap, sumenye kebetulan betul dgn ape yg terjadi pd aku.aku bukan lahh nak percye,tapi aku kne lahh fkr kn ? trm ksh kpd siapa yg support aku mlm td, terutama awak. thnx awk, maafkan saya sbb tak dpt nak msg and call awak mse tu, saya sedang sdh tahap babi dgn ape yg berlaku terhadap saya dan keluarga saya. enough2. aku pny penyakit ni hny lahh sket, kakak pny penyakit paling terok. krn org mendengki terhadap die. sian kakak aku -.- . kami hny mampu berserah sepenuhnye pada Allah SWT krn yg baik dan buruk semuanye dtg drpd DIA.


ini hny lah cerita aku yg aku sje2 nak kongsi. tak ade kene mengena dgn yg hidup mahupun yg telah meninggal dunia. semua ini bukan rekaan semata2.


huhhh, tak sabar rasenye nak tunggu hari Rabu, Khamis, Jumaat minggu depan iaitu bersamaan dgn 16, 17, 18 haribulan 2 2011. yeayyyy :D
22hb JPJ. sme dgn Vinnisha Padukone , Eein Ain, Niesa Walker and Dila Bartokwsi.

aku miss korg sangat2. aku nak share pic dgn korg . wallahhhweiiiiii ....




  • ni bag and purse yang aku baru sangat2 beli...
  • kalau cantik(jgn jelez), kalau tak cantik(ha, jelez lahh tu)
  • purse tu skrg kat Outpost :D
  • tertinggal. sorry, aku mmg careless, so, ade masalahh ?
  • oren tak ade, terpakse pilih merahh :(
  • sorry Oren, I curang dgn you :( :D



  • ni anak kakak aku, merangkap jd adik aku ;)
  • name die Qaseh
  • die ni yg digilai oleh Eein Ain. HAHA, sorry Ain
  • die ni, pembawa rezeki tw. tak cye ? cye lahh, now mama aku pny bzness gler pny OKAY.
  • misai die panjang kan ? :D


2 comments:

  1. sngat suka okay ngan beg and purse you. love the pattern and colour. hilang ke?
    and encik meow sgt chomell.
    btw, you beli kt mn purse and that bag?
    nak usha jugek :P

    ReplyDelete
  2. you , I beli kat Alamanda Putrajaya je . Kt Fit Timber . time tu ade discount gler , rye cina kan ;) pergi lah usha ;)

    ReplyDelete