aku kembali...

setelah sekian lama aku menghilang...

...9hb disember 2010,1630hours,tarikh keramat ni aku patut ingat sampai bila2...
...time nih , aku pny last paper . akaun 2..
YEAHH!!! akhirnye sempurna...SPM IS OVER...
aku dah tak perlu amek SPM!!!

aku tros ke dpn dewan spt biasa g amek separuh nyawa ku(HANDPHONE) dlm kotak . then , say THNX to pengawas yg agk mulia itu...
dpt fon?? kol mama!!!   "mama, SPM is over, amek adeq ea? kt pondok atas"
tapp!! talian putusss.
i got new message from MY LVLYLYTHNY . "freedom is yours MIRA"... thnx sayang...

aku nak bayar utang aku yg tertunggakk..weii, bukan itu lahhh...korg ni BLUE btol lahh...
aku nak bayar blek masa tidur aku....
aku akn tdo 25jam sehari ke sehari lahh KONON2NYE....tp, HAMPEHH!!!
tak jd pon... aku kne amek lesen kete n moto pulakk!! arghhh!!!


act, aku dh pn amek lesen L.. alhamdulillah lepas...lulus... dpt lh _ _ /50 , kn ? :D
sje je nak acahh :P
aku Vin , and Dila (polar bear) bersme , terjumpa disanaa....:)

now aku tgu lesen L kuarr...
byk aku jmp kawan kt DRIVING SCHOOL tu .... antaranye; adawiyah, kak nad, kak lala, kak zalila, Amelisa, n ramai lg :)

thnx kpd abg, uncle yg jmpt aku dr umh ke DRIVING SCHOOL tu...thnx so muchh!!!

No comments:

Post a Comment